Conceptontwikkeling - Aandacht Marketing

Conceptontwikkeling

Aandacht Marketing AdviesHoe kom je van een goed idee naar een werkend businessmodel?

Bij Aandacht Marketing weten we hoe je een bedrijf of nieuwe dienst lanceert. We weten wat de valkuilen zijn en waar je focus moet liggen in de eerste maanden. Dat weten we omdat we al vele beginnende en ervaren ondernemers op pad hebben geholpen.

Klanten die via Aandacht Marketing gestart zijn hebben een streepje voor in de markt. De expertise op het gebied van locatieplanning, de kennis over doelgroepen die zo specialistisch is dat zelfs multinationals en de top 100 bedrijven van Nederland onze adviezen blijven inroepen.

Dankzij de kracht van aandacht zijn al veel succesvolle nieuwe concepten en bedrijven opgezet. Ze vormen een bron van inspiratie voor ambitieuze ondernemers in spé. Of het nu gaat om een businessplan voor een nog op te zetten onderneming, strategische sessies voor bestaande bedrijven, conceptontwikkeling en productlanceringen of rebranding voor bedrijven die stilstaan. De feedback die elke keer terugkomt is hoeveel inzicht Aandacht Marketing heeft gehad en hoe goed ze waren voorbereid op wat ging komen. Een compliment waar we enorm trots op zijn!