Digital Marketing - Aandacht Marketing

Digital Marketing

Aandacht Marketing AdviesDigital Marketing en lokale marketing voor ondernemers in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Leidschendam.

Geef je website, emailmarketing, lokale vindbaarheid en je uitstraling naar de buitenwereld de aandacht die het verdient.

Online Marketing Strategie

Online Marketing is niet ingewikkeld, er zit een strategie achter. En die strategie bedenken we samen, zodat je online marketing past bij jouw bedrijf. Zo kijken we natuurlijk naar je website. Dat is belangrijk voor het genereren van goede leads. Het is de eerste indruk die je maakt dus die moet goed zijn.

Lokale marketing

Als ondernemer heb je het liefst je klanten dicht bij je. Dat is efficient en werkt voor iedereen beter. Door online marketing te richten op de lokale markt krijg je meer leads uit de directe omgeving. Precies waar jij je klanten wil hebben. Je gaat makkelijker bij ze langs en de kans is groter dat ze jouw referenties kennen. Aandacht Marketing regelt online lokaal gevonden worden voor je.

Emailmarketing

Nieuwsbrieven, blogs, campagnes of emailsystemen met een koppeling naar je CRM? Advies nodig voor een nieuw systeem of hulp bij het inrichten? Met een beeetje aandacht werkt het allemaal met elkaar samen. Zo plan je die belangrijke acties of campagnes ruim vooraf en kun je jouw aandacht richten op je eigen dienstverlening.

Digitale Marketing

Digitale marketing is je online marketing strategie, je emailmarketing, je website met SEO-content, SEA (advertenties) en je lokale marketing samen. Geef het aandacht en maak het beter.