Doelgroepmarketing - Aandacht Marketing

Aandacht Marketing AdviesDigital Marketing met doelgroepen is vanuit de offline wereld nu ook doorgedrongen tot de online marketing. Klikgedrag is interessant maar voorspelt meestal te weinig, vaak is de echte reden dat bezoekers klant worden hun gezinssituatie en inkomenspositie. Dan heb je segmentatie nodig, online segmentatie.

Paul Ballieux Doelgroepmarketing Specialist

Bij Aandacht marketing werkt een segmentatiespecialist die tot de absolute top van Nederland behoort. Wie is je klant? Wat wil hij? Hoe moet je jouw concept uitwerken zodat jouw potentiële klant toehapt? Welke tone of voice, kanaal en aanbod past hierbij? Dat is waar Paul Ballieux in excelleert. De grootste bedrijven van Nederland huurden hem al in. Zijn concrete en uitvoerbare adviezen hebben geleid tot innovaties die je dagelijks tegenkomt. Pizzakoeriers met live tracking, ontwikkeld om ergernis over lang wachten te ondervangen biijvoorbeeld, Of de grootste vereniging van Nederland die een jarenlange daling van het ledenaantal wist om te zetten in groei door volledig te focussen op haar eigen doelgroep. En wat dacht je van een facebook campagne die dankzij doelgroepmarketing opeens wel klanten converteerde?

Doelgroepmarketing online

Wil jij een concept afstemmen op je doelgroep? Is doelgroepmarketing de stap die je wilt  gaan nemen en heb je behoefte aan externe expertise? Wil je doelgroepmarketing online en offline kunnen inzetten? Neem contact op over doelgroepmarketing  en geef je klanten de Aandacht die ze verdienen.