Marketing Strategie - Aandacht Marketing

Aandacht Marketing Advies Van strategie naar marketing advies


Je hebt al een paar jaar je eigen bedrijf, maar je komt niet echt verder. Het loopt allemaal wel aardig maar je oorspronkelijke doel van groei komt niet van de grond. Klinkt dit bekend in de oren? Dan zijn de Strategische Sessies wat voor jou.

Strategisch nadenken

De Strategische Sessies bestaan uit drie delen. We beginnen met de probleemomschrijving. Je vertelt waar je tegenaan loopt en wat je voor ogen hebt. Dat verhaal zetten wij om in een verslag wat de basis wordt voor fase 2: de brainstorm.

Brainstorm over jouw ideale marketing

De tweede sessie is de brainstorm. Aandacht Marketing fungeert als jouw persoonlijke vliegwiel, enthousiasmeert en inspireert je om je om je passie en absolute kerncompetenties terug te vinden. Samen bedenken we een nieuw aanvalsplan en zoeken we naar passende oplossingen om de groei weer terug in zicht te krijgen.

Marketingplan dat bij je past

We sluiten af met het maken van een marketingplan waarmee je je doelen gaat bereiken. Welke middelen, uitingen en (media)kanalen passen van nature bij jouw onderneming? Waar moet je mee beginnen en wat moet je vooral aan je voorbij laten gaan? Wat moet je zelf doen en wat kun je beter uitbesteden?

Rebranding 

Heb je in het verleden geld uitgegeven aan een huisstijl, maar ben je daar niet (meer) tevreden over? Aandacht Marketing helpt je op weg. Lees alles over rebranding.

Conceptontwikkeling

Hoe kom je van een goed idee naar een werkend businessmodel? Lees alles over Conceptontwikkeling

Van Strategie naar groei

De enorme vakkennis van Aandacht Marketing in het snel veranderende marketinglandschap zorgt voor een gedegen plan en nieuw elan voor je bedrijf. Door concrete adviezen en duidelijke doelstellingen heb je weer houvast in het ondernemerschap. Zo ga je van marketing strategie naar marketing campagne, van denkwerk naar uitvoer, en zit je binnenkort weer op weg naar groei. 

Over strategie praten met Aandacht zorgt voor concreet resultaat