Over Aandacht Marketing - Aandacht Marketing

Over ons

Aandacht MarketingAandacht Marketing is het marketing bureau voor ondernemers die vooruit willen. Is jouw bedrijf toe aan een effectievere inzet van marketing, wil je groeien?

Geef je bedrijf dan de aandacht die het verdient.

Marketing bureau Leidschendam

Aandacht Marketing is opgericht door Paul Ballieux en is gevestigd in Leidschendam, regio Den Haag. Een resultaatgerichte, enthousiasmerende  persoonlijkheid met veel ervaring in en passie voor het marketingvak. Hij is een van de beste doelgroepspecialisten van Nederland, is sterk met technologie en heeft een vlotte schrijfstijl.

Onze kracht is aandacht

De grootste bedrijven van Nederland huurden hem al in, zijn concrete en uitvoerbare adviezen hebben geleid tot innovaties die je dagelijks tegenkomt. Kom maar met je vragen over nieuwe media, websites of doelgroepselecties. Over strategie en of de huidige marketingkoers van je onderneming wel de juiste is. Of maak gebruik van de handige abonnementen voor blogs, nieuwsbrieven en webteksten, dat is de kracht van Aandacht Marketing.

Aandacht Marketing en Wineheaven

Wineheaven is onderdeel van de Aandacht Marketing propositie. Zo wordt de Magento website door Aandacht Marketing verzorgd qua content, SEO en techniek. Wineheaven.nl  is de proeftuin om nieuwe technieken en concepten te testen. Van Voice Search tot AI, we testen onze skills op deze website.