Over Ivar Willemsen - Aandacht Marketing

Over Ivar

Goalgetter en creatieve marketing coach

De goalgetter en creatieve marketing coach in ons team is Ivar Willemsen. De passie voor en ervaring in de horeca en detailhandel zijn de grote drijfveren. Begonnen als jong ventje in Katwijk aan zee als bordenwasser doorliep hij met plezier de hotelschool en werkte hij onder andere bij De Swaen in Oisterwijk, bij wijlen Cas Spijkers.

Ivar Aandacht MarketingNa zijn studie groeide hij met de jaren door naar bedrijfsleider bij de grootste franchiser van Gall en Gall, waar hij zijn gevoel voor marketing ontwikkelde. De berg aan ervaring en kennis die hij daar opdeed zet hij nu in om ondernemers te helpen. Of het nu gaat om een nieuwe online strategie, een webwinkel of een innovatief concept begeleiden, Ivar zorgt voor de kracht van Aandacht.

Saxofoon

Ivar is gek op muziek, speelt graag op een van zijn gitaren en zingt als hij alleen op kantoor is liefst zo luid dat we hem buiten kunnen horen. En nu heeft hij bedacht dat hij Saxofoon wil leren spelen, heeft iemand een geluidsdichte studio te huur? Gelukkig neemt hij zijn Sax niet mee naar kantoor, dus kom rustig bij hem langs.

06 12227003