Referenties Aandacht Marketing - Aandacht Marketing

Referenties

Aandacht marketing is er trots op een flink aantal klanten.succesvol te mogen maken.

We hebben in meerdere vakgebieden referenties. SEO en SEA natuurlijk, maar ook voor Analytics (Big Data), doelgroepmarketing en het maken van complete intranetten of API's. Een kleine greep uit onze lijst: 

Landelijke retailers

We werken voor meerdere landelijke retailers. De grote winkelketen Welkoop is een prachtig bedrijf om projecten voor te mogen doen in het vakgebied van Big Data doelgroep marketing.  

 

Slotenmaker van MaarenSlotenmaker van Maaren

Voor deze slotenmaker hebben wij verschillende dingen gedaan zoals het aanpakken van de zelf gemaakte website en een uitgebreid SEO pakket. Dit heeft er voor gezorgd dat ze in de top 3 van Google zijn gekomen en klanten binnen halen via de website (www.slotenmakervanmaaren.nl) in een markt met hevige concurrentie.

 

JijBepaaltJijBepaalt

JijBepaalt is een project waar Ivar heel trots op is. Voor dit project hebben we van meer dan 10 verschillende websites samen gebracht in de vernieuwde JijBepaalt website (www.jijbepaalt.nl). Ook hebben we SEO en SEA voor het bedrijf gedaan wat voor meer klanten heeft gezorgd.

 

Spel en groei

Paul is het meest trots op het project van Spel en Groei. Oorspronkelijk had dit kinderdagverblijf de naam Olaf. In overleg is gekozen voor de naam Spel en Groei omdat dit de lading beter dekt. Een verschil met andere projecten is dat in aanvulling op de online marketing en website (www.spelengroei.nl) er ook flyers en raamstickers zijn ontworpen en gemaakt. Deze flyers hebben al gezorgd voor bellers.