SEO Content - Aandacht Marketing

SEO Content

Meer verkopen! Geef jezelf de kracht van Aandacht. Laat het schrijven maar aan ons over, dan kun jij naast complimenten ook nieuwe klanten begroeten.

SEO Content

Content creatie is verkopen

We schrijven tekst waardoor je verkoop stijgt. Dit doen we door extra relevant te zijn, zodat je klanten overtuigd raken van jouw bedrijfskwaliteiten. We maken content waar je klanten behoefte aan hebben, met een makkelijke schrijfstijl die doorleest alsof je een goed boek doorneemt. Zijn ze overtuigd dan zorgt dat voor reactie, net zoals jij nu contact over meer verkoop wil opnemen. Dit wordt SEO genoemd.

Blog met opinie of eigenwijs leuk

Wij schrijven blogs en nieuwsbrieven over jouw vakgebied, zodat je klanten weten dat ze je expertise kunnen vertrouwen.Jij geeft input over een onderwerp en Aandacht zorgt voor een interessante tekst geschreven voor de doelmarkt. Verkoopt dat? Reken maar. Jouw expertise zorgt voor de kwaliteit en de tekst zorgt voor conversie. Wil je liever een opiniestuk als blog? Naar keuze licht kritisch, met een knipoog of eigenwijs leuk? Nog veel beter, want jouw opinie is het bewijs dat je klanten voor jou moeten kiezen.

Nieuwsbrief abonnement

Elke maand zwoegen op de tekst voor de nieuwsbrief of weer een goed idee voor een blog? Waarom neem je geen abonnement, dat betaalt zichzelf terug door hoge conversie en Google ratings. Hoeveel nieuwe klanten die je als expert zien wil jij binnenhalen?

Meer verkopen op internet!

Hogere google ratings zorgen voor meer bezoekers op je website, maar niks is beter dan nieuwe klanten. Zoals je merkt in deze tekst wil ik dat je contact opneemt en je verhaal vertelt. Converteert je website niet genoeg? Te weinig bezoekers? Als je meer verkoopt kun je eindelijk die investering doen, die opleiding volgen, een nieuwe website bouwen of misschien wel die vakantie boeken met je familie. Waar wacht je nog op?

Bel me op 06 430 82 9 82 of mail.