Slotenmaker Zoetermeer en SEO - Aandacht Marketing

Slotenmaker Zoetermeer en SEO

Slotenmaker zoetermeer en SEO? Een maand geleden kwam een slotenmaker uit Zoetermeer bij mij op bezoek. De concurrentie was stevig en grote bedrijven maakten misbruik van hun internetkennis en vroegen teveel geld om een slot te vervangen. Kon ik geen website maken om te zorgen dat hij beter gevonden werd?Slotenmaker van Maaren Zoetermeer

Dynamische Content

Door een zoekwoorden onderzoek belandde ik in de vreemde wereld van de slotenmakers. De advertenties bij Google zijn schrikbarend duur, 25 euro per klik. Dit komt door websites die dynamische SEO content bevatten, ingeregeld om in elke woonplaats die wordt ingetypt bovenaan de zoekresultaten te komen. Klik je op zo’n duur betaalde link dan kom je terecht bij een call centre, waarna ze een slotenmaker ter plekke inhuren. En iedereen wil eraan verdienen, raden wie de kosten betaald?

Slotenmaker SEO

Mijn slotenmaker had meer nodig dan alleen SEO advies. Zijn oude website was zelfgemaakt, de domeinnaam niet relevant en de teksten waren goed maar erg kort. Ik besloot deze slotenmaker te helpen om het maximale resultaat eruit te slepen: Een podiumplek bij de beste slotenmakers van Zoetermeer en een website die vertrouwen en klanten wint.

Nieuwe domeinnaam SEO

Het werkt nog steeds om een domeinnaam te kiezen met jouw dienst erin, zeker als je lokaal werkt. Niet dat Google er veel mee doet, het zijn de klanten die direct snappen wat voor dienstverlening je verleent. De navigatie van de website maakten we zodanig dat we landingspages kregen op de beste zoektermen. “Sleutel afgebroken in slot” bijvoorbeeld. En de slotenmaker leverde perfecte foto’s aan om te gebruiken.

Call to action

Het doel van de website is simpel, neem contact op. Alle teksten mocht ik herschrijven met de juiste zoekwoorden en content zodat bezoekers het vertrouwen kregen in de slotenmaker en contact wilde leggen. Klikbare buttons en zelfs een chatfunctie zijn in de website verwerkt. De website is overal aangemeld en heeft koppelingen met sociale media. Om eerlijk te zijn is het een schoolvoorbeeld geworden van hoe een moderne website van een dienstverlener eruit moet zien: Goed vormgegeven, transparante communicatie en gericht op persoonlijk contact.

SEO Resultaat

Ondanks dat het een nieuw domein is lukte het binnen 2 dagen om de oude website in te halen. Na een week was het podiumplekje behaald, bij de top 3 in Google. De bezoekers lezen gemiddeld 3 pagina’s en hij krijgt werk via de website binnen. Daar ben ik stiekem een beetje trots op, zoveel concurrentie en toch succes.

Trots op mijn slotenmaker

Misschien heb ik me ook wel wat extra ingezet omdat deze slotenmaker een leuke, aardige en nette vent is. Hij is niet uit op je geld, hij wil gewoon mensen helpen waarbij het slot moet worden vervangen en geeft vooraf de prijs al door. Natuurlijk wil je nu weten wie deze slotenmaker is en hoe die website eruit ziet. Thomas van Maaren is zijn naam, zijn website kun je vinden op www.slotenmakervanmaaren.nl En woon je in Zoetermeer of vlakbij? Zet dan nu zijn telefoonnummer in je telefoon, want deze aardige nette slotenmaker kent zijn vak en zorgt dat je huis weer snel veilig is. Ik bel je in ieder geval als het mij overkomt Thomas!