Zoekmachine Marketing SEO - SEA - Aandacht Marketing

SEO - SEA

SEO-SEA Zoekmachine marketing, Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn digital Marketing activiteiten met direct rendement. Hoger in de Google rankings, meer bezoekers in je shop of site en meer klanten. Wil je weten welke digitale middelen bij jou passen?

SEO (Search Engine Optimisation)

Content is king, de manier waarop je content is opgebouwd ook. Dat weten we bij Aandacht Marketing, aantoonbaar. Door slim tekstschrijven met de focus op leesbaarheid en aantrekkelijkheid merk je direct verschil in je rankings. Of denk aan URL namen, onlogische menustructuur of het ontbreken van breadcrumbs en headings. Je website krijgt een upgrade die vooral prettig is voor je klanten. Lange termijn advies dus. En laat dat nou precies zijn wat Google het beste waardeert.

SEA (Search Engine Advertising)

Google Adwords inzetten zonder plan is alsof je in een Ferrari stapt zonder rijervaring. Welke keywords zijn relevant en converteren? Welke gebruikt de concurrent? Bespaar jezelf veel geld en doe de analyse met Aandacht. Daarna zetten we een campagne op en monitoren we dagelijks het resultaat. Meer conversie, meer klanten, meer bezoekers... meer winst! 

Remarketing

Iemand die op je banner heeft geklikt of op je website is geweest opnieuw benaderen? Dat is remarketing. Remarketing inzetten heeft voor- en nadelen en werkt in de praktijk voor de een fantastisch en voor de ander niet, we vertellen je er graag meer over.

Doelgroepmarketing

Als een van de beste doelgroepspecialisten van Nederland kunnen we je zeker helpen om vanuit je klanten je doelgroep te herleiden. Daarna kun je gericht online targeten op deze doelgroep, online en offline. Hogere conversiecijfers en minder uitval zijn het resultaat. Lees meer over doelgroepmarketing

Digital Marketing

SEO en SEA zijn in alle vormen onderdeel van een goede Digitale Marketing Strategie. Hulp nodig bij hoe jij kunt profiteren van al die techniek? Lees meer over Digital Marketing of geef jezelf de kracht van Aandacht en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking .