Website - Aandacht Marketing

Website

Website laten maken?

Een professionele website met CMS die goed gevonden wordt in Google, die bouw je met Aandacht Marketing uit Leidschendam.

Website laten bouwenPassie voor techniek, gevoel voor design, aandacht voor je doelgroep. Als we bij Aandacht je website opleveren is dat een feestje, een geboorte. Niet elke website wens is hetzelfde. Bij Aandacht kunnen we schaalbaar werken, van een basiswebsite tot complexe concepten die met maatwerk zijn opgebouwd.

Unieke website

Wil je een website die snel klaar is? Stabiel, goed vindbaar en uit te breiden met maatwerk als dat nodig is? Met een design wat je aanspreekt vanaf het eerste moment, wat mobiel goed te lezen is en waar je klanten mee trekt? Wist je dat we werken met ons eigen systeem dat is gebouwd om sterk te zijn in SEO (Search Engine Optimisation) en SEA (Search Engine Advertising)? Wil je een unieke website bouwen? Dan verdien je Aandacht!

Websites met SEO

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website niet alleen goed werkt maar vooral ook gevonden wordt. Goede content is een deel van het werk, de navigatie speelt een rol en natuurlijk de techniek die je gebruikt zoals je CMS of rich snippets.

SEO op bestaande websites

De resultaten die Aandacht Marketing behaalt op bestaande websites zijn serieus te noemen. Verdubbelen van het aantal bezoekers, CTR en bounces omlaag maar vooral hogere conversie. Meer verkoop dus. Vraag om een kosteloze SEO quickscan of jouw website ook eenvoudig beter kan presteren.