Voor designers - Aandacht Marketing

Voor designers

Bouwondersteuning voor designers: Kies je favoriete Content Management Systeem: VDS, Wordpress of Magento. Lever je ontwerp aan. Inclusief configuratie en SEO

Unieke mogelijkheden voor designers

Wil je anders zijn dan je concurrenten? Wij ook! We werken daarom met Wordpress, Magento en vooral met een voor ons ontwikkeld maatwerk Content Management Systeem, VDS. Een juweeltje qua mogelijkheden en speciaal ontworpen voor de veeleisende designer.

VDS Content Management Systeem

Het content management systeem wat we gebruiken is handig in gebruik. Het is een compleet pakket voor je klant waar alles inzit. De hosting, email, nieuwsbrief, SEO en SEA functionaliteit is standaard inbegrepen in onze basispakketten. Jij levert je design aan, wij zetten je account op en daarna kun je zelf de website afbouwen binnen het CMS. Maatwerk applicatie of webshop zijn mogelijk.

VDS Beheer per klant

Wil je klant zelf zijn pagina’s beheren? Geen probleem, je zet gewoon een gebruiker met beperkte rechten erbij. Wil je websites van verschillende klanten in het CMS maken? Met het overzichtelijke menu kun je beheerder zijn van tientallen websites met maar 1 keer inloggen.

VDS Verdienmodel

We doen de hosting in de Cloud met virtuele servers, wij zorgen dat alles technisch onderhouden wordt en je hebt ruime mogelijkheden om je klant te bedienen. Dat betekent in de praktijk tevreden klanten en jij hebt een maandelijks terugkerende bron van inkomsten.