Webshop laten maken - Aandacht Marketing

Webshop laten maken

Webshop laten maken? Een professionele webshop in eigen beheer met CMS die goed gevonden wordt in Google, die bouw je met Aandacht Marketing uit Leidschendam.
 

Kant en klare webshops werken niet, je Google indexatie is slecht en het ontwerp ziet eruit alsof je zoon van 14 aan het werk is geweest. Zo’n uitstraling is slecht voor je bedrijf, je klanten nemen je niet serieus en je conversie blijft achter op je plannen.

Professioneel design

Een webshop die is vormgegeven door een professional, geschreven door een talentvolle redacteur en die draait op een stabiel platform, dat is wat je echt wil. Een webwinkel die klanten aanspreekt, met alle opties en voor een groot gedeelte zelf te onderhouden. En geschreven door een Content SEO specialist waardoor bezoekers converteren naar klanten.

Website makeover

Is je website toe aan een grote opknapbeurt? Levert hij te weinig op? Een goed voorbeeld hiervan is de website over wijn https://wineheaven.nl. In oktober 2016 zijn we onder de motorkap begonnen aan het verbeteren van de SEO, navigatie, content. Daarna wordt de website gemigreerd van Magento 1 naar Magento 2, een veel sneller CMS. Volg deze migratie op de voet, want de ouderwets en kaal aanvoelende website wordt in 1 jaar tijd omgetoverd tot een top 100 wijnwebsite. Is jouw website ook toe aan dit soort aandacht? Mail Aandacht Marketing

Gespreide kosten voor websitebouw

Een goede webshop, goede ondersteuning en dan zijn de kosten ook nog eens te spreiden naar een vast maandbedrag? Precies, vul in dat contactformulier!