website laten maken - Aandacht Marketing

website laten maken

Website laten maken?

Je wilt een website laten bouwen. Een professionele website met CMS bestaat uit meer dan alleen strakke vormgeving. Goed design is en blijft belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf. De trend van de afgelopen jaren laat wel zien dat de 2 andere componenten, techniek en SEO Content, steeds meer aan invloed winnen. Daarom zoek je geen designer maar een team van specialisten.

Professioneel design

Website laten bouwen

We werken met meerdere designers samen met een gave voor webdesign. Hun creatieve kunsten zorgen voor websites met de Wow factor. Aantrekkelijke websites waarop klanten blijven terugkomen, dat is het doel van een goed design.

CMS website in eigen beheer

We werken zuiver nog met CMS websites als Magento2 en VDS. Als klanten dat vragen werken we soms met Wordpress, maar liever gebruiken we bovenstaande systemen want deze zijn beter voor je SEO. De reden hiervoor is dat we willen dat onze klanten de website in eigen beheer kunnen bijwerken. Handig als je even wat aan moet passen of snel een nieuwe foto wilt inzetten op je site. Dat doe je gewoon zelf.

Gevonden worden in Google

Elke website van Aandacht Marketing presteert beter door een uitgekiende zoekwoordenstrategie. We doen onderzoek naar de voor jouw bedrijf perfecte zoekwoorden en bouwen de complete website rondom deze SEO zoekwoorden. Daarnaast melden we je overal aan en bouwen we de content zorgvuldig op voor leesbaarheid en indexatie door Google.

Website laten bouwen

Voordeel van het laten bouwen van een website bij Aandacht Marketing professionals uit 3 vakgebieden tegelijk aan tafel hebt. Goed design, betrouwbare techniek en scorende SEO.

Webshop laten maken

Wil je een webshop laten maken voor je bedrijf? Een webshop die online verkopen genereert en goed gevonden wordt in Google en Bing maak je in samenwerking met onze specialisten. We zijn Magento2 specialist, dat zegt wel wat.

#Durftevragen

Wat kost een website of een webshop? #Durftevragen
Een goede webshop of website is niet duur, die levert geld op. Vindbaarheid is daarbij essentieel. Een goed vindbare website met SEO is er al vanaf € 2000 ex btw. Een goed vindbare webshop met alle mogelijke betaalfuncties begint bij € 3500,-. We leveren betere kwaliteit, waardoor je hoger in Google komt. Een gedeelte van onze methodiek zit in de serversnelheid en SEO, dat is wat ons onderscheidt van anderen. Ben jij ook onderscheidend en wil je rendement uit je website? Vertel ons jouw plannen, dan vertellen wij je hoe je die doelen kunt realiseren.