Website op maat - Aandacht Marketing

Website op maat

Moet je website meer kunnen dan een standaardwebsite? Heb je een nieuw concept bedacht waarmee je de markt gaat openbreken? Klinkt interessant, maar wie kan je helpen?

Haalbaarheid

Bij Aandacht zijn we realistisch en concreet als het gaat om maatwerk. We maken eerst een haalbaarheidsscan (feasability scan), zodat je weet of je product gaat aanslaan bij je doelgroep. Daarna maken we je functioneel ontwerp en gaan onze developers aan de slag voor je.

Zoekmachine optimalisatie

Wil je ook gevonden worden met je website op maat? Dan optimaliseren we je website technisch zo dat je op de zoekwoorden die het meest relevant zijn goed gevonden wordt. SEO op maatwerk is samen met sterke content voor Google altijd beter dan een standaard website.

Succes

Bij Aandacht werken we met professionele ontwikkelaars en programmeurs om onze hoge kwaliteitsstandaarden waar te kunnen maken. We zijn selectief in het maken van maatwerk, want we willen achter jouw product of dienst staan en weten dat we op kunnen leveren. Want als jij succesvol bent zijn wij dat ook, en dat is waar we voor gaan.